Fick några persikor över från när jag gjode smörgåstårtan, då fick de bli en persikopaj ! :)
Receptet är igentligen till för annanas,
Så receptet är ursprungligen från coop. 😊
Persikopaj
Pajdeg
150 g mjukt smör
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
Fyllning
5 st persiko halvor konserverade
2 dl creme fraice
1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 krm vaniljpulver
1 ägg
blanda ihop ingridienserna till paj degen och tryck ut den i en form.
hacka persiko halvorna i mindre bitar eller klyftor. fördela jämt över formen.
blanda ihop creme fraice, socker,vaniljsocker,vaniljpulver & ägg och häll över det över pajen.
grädda i ca 20 minuter i 200 grader.

5 kommentarer
Emma
06 Jun 2016 18:46
Tack för tipset, detta ska jag ge mig på! :D
Anonym
06 Jun 2016 18:54
Hej. Kan man ha persikor i bruk istället för färska?
JUNITJEJ
06 Jun 2016 20:29
Så god den ser ut!
Matilda Berlin
06 Jun 2016 20:53
Men guuu så got det både ser ut och låter! Min lillasyster firar sin student i helgen, så då ska jag verkligen passa på och baka den =) Kram
FrökenTV, bloggen om tv och film
20 Jun 2016 11:51
mums
Kommentera