- Ett altenativ för den som inte tål mjölkprotein :)
 
Smörgåstårta med leverpastej, mimosa & räkor.
 
 36 skivor pågen jättefranska med bort skurna kanter tror jag ;)
 
 
Lager 1
 
400g scan ungsbakad leverpastej vit förpackning
1 dl alpro soya vispgrädde
ca 5 msk felix bostongurka
 
Vispa upp leverpastejen, och rör sedan ner vispgrädden och bostongurka efter smak.
bred ut på första lagret.
 
 
Lager 2
 
300g pärssons tunna skivor basturökt gourmetskinka
4 dl oatly iMat fraice
0,5 dl hellmands real majonäs
2 msk slotts orginal senap
4 st persikor halvor på burk
260 g  ananas 
1 \2 paket vindruvor 
grovmalen svart peppar efter smak.
 
Fin hacka skinka, persika,ananas & vindruvorna och lägg dem i en skål.
rör sedan ner iMat fraice, majonäs,senap & svartpeppar
bred ut på andra lagret.
 
Runt om tårtan
 
2 dl alpro soya vispgrädde
2 dl oatly påmackan 
 
Vispa upp påmackan tillsätt sedan lätt vispad grädde och spackla runt tårtan.
 
Dekorera med
 ( Du kan behöva mer eller mindre beroende på hur du ganerar )
 
2 krukor sallad
9 st kokta ägg
körsbärstomater
2 burkar finskarns handskalade lyx räkor
1 gurka
 150 g  ca pärssons tunna skivor rökt skinka
1 ask physalis
1 ask ca vindruvor
 1 burk mandarin kyftor
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej