- Ett altenativ för den som inte tål mjölkprotein :)
Smörgåstårta med leverpastej, mimosa & räkor.
36 skivor pågen jättefranska med bort skurna kanter tror jag ;)
Lager 1
400g scan ungsbakad leverpastej vit förpackning
1 dl alpro soya vispgrädde
ca 5 msk felix bostongurka
Vispa upp leverpastejen, och rör sedan ner vispgrädden och bostongurka efter smak.
bred ut på första lagret.
Lager 2
300g pärssons tunna skivor basturökt gourmetskinka
4 dl oatly iMat fraice
0,5 dl hellmands real majonäs
2 msk slotts orginal senap
4 st persikor halvor på burk
260 g ananas
1 \2 paket vindruvor
grovmalen svart peppar efter smak.
Fin hacka skinka, persika,ananas & vindruvorna och lägg dem i en skål.
rör sedan ner iMat fraice, majonäs,senap & svartpeppar
bred ut på andra lagret.
Runt om tårtan
2 dl alpro soya vispgrädde
2 dl oatly påmackan
Vispa upp påmackan tillsätt sedan lätt vispad grädde och spackla runt tårtan.
Dekorera med
( Du kan behöva mer eller mindre beroende på hur du ganerar )
2 krukor sallad
9 st kokta ägg
körsbärstomater
2 burkar finskarns handskalade lyx räkor
1 gurka
150 g ca pärssons tunna skivor rökt skinka
1 ask physalis
1 ask ca vindruvor
1 burk mandarin kyftor




Kommentera