Nu märks det att ugnen är igång här på Torggatan;)
Grund receptet kommer ifrån Anjas youtube kanal :)
Cookies - Hazelnöt&kokos / Neverstop / kina puffar
Cokies med hazelnöt & riven kokos
150 g mjukt smör
1 dl strösocker
2,5 dl brun farinsocker
1 eco ägg
3,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
150 g grov hackad mjölkchoklad med hazelnötter
1 dl riven kokos
Vispa smör, socker & farinsocker fluffigt.
tillsätt ägget och vispa ihop.
blanda i de övriga ingridienserna till en fin deg.
och tillsätt till sist chokladen och kokosen.
rulla till bollar stora som golfbollar, Platta till dem något.
lägg glest på plåten då de flyter ut rätt mycket.
Grädda i 175 grader i ca 12 minuter
Cookies med neverstop
150 g mjukt smör
1 dl strösocker
2,5 dl brun farinsocker
1 eco ägg
3,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao170 g marabou neverstop
Vispa smör, socker & farinsocker fluffigt.
tillsätt ägget och vispa ihop.
blanda i de övriga ingridienserna till en fin deg.
och tillsätt till sist neverstoprulla till bollar stora som golfbollar, Platta till dem något.
lägg glest på plåten då de flyter ut rätt mycket.
Grädda i 175 grader i ca 12 minuterCookies med kina puffar
150 g mjukt smör
1 dl strösocker
2,5 dl brun farinsocker
1 eco ägg
3,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
200g kina puffar
Vispa smör, socker & farinsocker fluffigt.
tillsätt ägget och vispa ihop.
blanda i de övriga ingridienserna till en fin deg. och tillsätt tillsist kina puffarna.
rulla till bollar stora som golfbollar, Platta till dem något.
lägg glest på plåten då de flyter ut rätt mycket.
Grädda i 175 grader i ca 12 minuter




